dimarts, 10 de març del 2009

Idees de bomber


Aquest és una extracte de la notícia que publicava ahir El Pais sobre un informe de FUNCAS (Fundación de cajas de ahoorros):

Para hacer frente a esta situación, el organismo propone reducir las cuotas a la Seguridad Social de las empresas y aumentar la de los trabajadores, con el fin de "equilibrar" el sistema de aportaciones. Además, en el marco de una "reforma fiscal" basada en un incremento de los ingresos públicos para contrarrestar él déficit, FUNCAS apuesta por incrementar el IVA, reducir el Impuesto sobre Sociedades e incrementar el tipo de medio del IRPF y bajar los marginales.

És a dir, que proposen reduir el dèficit públic pujant els impostos de forma regresiva (baixant els impostos als rics i augmentant-los a la resta de la població), no tinc paraules

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí, amb el titular de 'El País' i altres diaris SEMBLA que hagin reflexionat una mica i optin per una via diferent. Però quan es mira el detall com has fet tu es veu que amb els poderosos estem igual que sempre: En moments de creixement, privatitzar beneficis; en moments de crisi, socialitzar costos.