dimecres, 23 de novembre del 2011

El darrer escàndol al voltant de Caixa Penedès


La Vanguardia ha publicat avui mateix una serie d’informacions al voltant de les remuneracions i fons de pensions dels alts directius de Caixa Penedès. Concretament de Ricard, Pagès, Manel Troyano, Jaume Jorba i Joan Caelles. Entre els quatre disposen d’un fons de pensions dotat de 20 milions d’euros. Com és habitual, es desconeix la quantitat individual que correspon a cadascun d’aquests individus. Es desconeix també si ja han rescatat el fons de pensions. 

A més a més també informen de l’actual sou de Manel Troyano, que ronda al voltant de 500.000 euros anuals, uns 42.000 euros mensuals. Tot aquest dineral per ser el director general de Caixa Penedès, una entitat que actualment només té 10 treballadors en plantilla.

Tot això no és més que un nou escàndol de gran magnitud però en total sintonia amb el que es comentava aquí.

Però les coses estan canviant i la societat civil està començant a demanar que s’assumeixin responsabilitats al voltant de tot aquest escàndol.

Un grup d’entitats de la Comarca van fer públic el Manifest en defensa de la vinculació social i territorial de Caixa Penedès. Entre altres coses, el Manifest exigeix que es renovin la totalitat d’alts càrrecs de l’entitat i que assumeixin responsabilitats per la gestió realitzada en el cas que corresponguin.

A dia d’avui ja s’han adherit al manifest els Ajuntaments de Vilafranca, Sant Quintí de Mediona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, CCOO Alt Penedès, el Moviment 15-M de Vilafranca i un nombre creixent de particulars.

Entre tots podem capgirar aquesta situació. Estem essent pioners a l’Europa Continental exigint que aquells que a través de la mala gestió han abocat a la fallida al sistema financer i han arrossegat al conjunt del país a una crisi econòmica i social dramàtica. 

Passem comptes!



5 comentaris:

Anònim ha dit...

20 milions de euros per quatre alts directius alguns dels quals porten 40 anys treballant a Penedes no es una xifra desorbitada en aquest cercles d'alta direcció. Estem davant d'una maniobra politica per treure el control a Pages de la Entitat. Quina casualitat que aixó surti el dia en que es celebra el consell de la caixa. Ja ens podem despedir de la obra social per la comarca. Se'l han carregat deliberadament.

jordi guilera ha dit...

Hola Anònim,
Sense comentaris. Dóna la cara, si és que no t'avergonyeixes de la bestiesa que acabes de dir.

Salut,
J

Anònim ha dit...

vols dir que no et passes amb el tó i ràbia en que escrius?

marina ha dit...

Fa uns mesos els que defensaven aquests xoriços tenien nom i cognoms, i els que els criticaven volien mantenir-se en l'anonimat. Veig que s'han intercanviat els papers, felicitats als que ho heu aconseguit!

Anònim ha dit...

ostres realment hem sorpren la poca delicadesa i poca sensibilitat que teniu per totes les persones que treballen en aquesta entitat que no son poques. De les mils i mils de persones que hi treballen només 4 han actuat malament, molt malalment i per això han d'atendres amb les consequencies que aquest fet comporta, però no per això teniu cap dret a enfonsar la feina ben feta de resta d'empleats que dia darrera dia han lluitat perque aquesta entitat siguí un simbòl de la nostra comarca.Que és el que realment us amarga??No forma part d'aquest grup de gent lluitadora per el seu lloc de treball o és que teniu tant poca feina que només podeu dedicar-vos a menyprear la bona feina de la gent ???