dimecres, 24 de novembre del 2010

10 raons per votar a CiU

1.- Eliminaran l’impost de successions: s’ha d’ajudar als que més tenen. Perquè la vida és molt més divertida si ja des del naixement les desigualtats són elevades.

2.- Rebaixaran l’IRPF per les rendes superiors a 150.000 euros. Altra vegada s’ha d’ajudar als més rics. Mereixen la solidaritat de tots els catalans.

3.- Prometen un món feliç: pagar menys impostos i donar més serveis públics. Que no sigui possible és irrellevant, però, no és bonic pensar-hi?

4.- Són la garantia d’esborrar el llegat nefast dels comunistes d’ICV al govern.

5.- Premiar un partit que s’ha finançat amb comissions d’obra pública a través del Palau de la Música dirigit pel Fèlix Millet. Premiar-los també per mentir i menystenir al Parlament de Catalunya durant la comissió d’investigació sobre el cas. Evidentment, és molt millor finançar-se així que no pas amb aportacions dels militants amb càrrecs públics, com feien a ERC.

6.- Llibertat d’escollir escola. És a dir, subvencionar a aquelles famílies que volen portar els nens a escoles sense pobres.

7.- Un motiu ètnic. Portar a la presidència un home amb els vuit cognoms catalans, ja n’hi ha prou de l’humiliació que ha suposat aguantar un President xarnego durant quatre anys.

8.- Derogaran el codi ètic del mossos d’esquadra. Els mossos no cal que segueixin cap protocol per les seves actuacions rutinàries. Llibertat per fer un ús sense límits de la força sobre els detinguts! Només faltaria que els mossos s’haguessin de comportar bé!

9.- Faran el transvasament del Roine. Amb les dessalinitzadores el subministrament ja està assegurat però s’ha d’ajudar a les grans constructores com sigui.

10.- Si Artur Mas és el nou president, la Pilar Rahola, irradiant de felicitat i amb la satisfacció del deure acomplert, potser es retira i deixa d’ofendre la intel·ligència de milers de catalans.

4 comentaris:

xavi ha dit...

jajaja boníssim ets el nou david madí

Pere J.M. ha dit...

Doncs jo et compro gairebé totes les raons, menys la última. Espero que la Rahola NO es retiri mai, crec que una periodista brillant i sóc dels MILERS de catalans que no només no ens sentim ofesos, sino que creiem que és una dels cervells més ben amoblats del país. I per cert, el seu llibre sobre el Mas es magnífic. Sincerament, què poca solta que és el teu comentari sobre la Pilar. La resta, podem estar d´acord.

Un mosso ha dit...

Quines xorrades has escrit. Deveu estar molt desesperats els d'IC. Dons jo, només pk acabi amb el llegar Saura, ja el votaré. I, Per. Cert, la Rahola només ofen als que ho foten malament. Allò del ajos comes.....

Marc ha dit...

Es curios (per no dir trist) com la gent es queda amb el to ironic del post per criticar-lo i no diu res del fons.

Potser es que ja els hi esta be, perque ells en surten beneficiats (o aixo es pensen).

Per cert, que consti que quan he llegit el titol m'has fet por :-p

DISCLAIMER: no tinc accents al teclat.