dimecres, 25 de febrer del 2009

Tot s’hi val? Carta oberta als regidors del consistori


Que el Periódico hagi publicat aquesta notícia dient que en Regull no ha comès cap delicte és una mostra més de la dependència sectària de la majoria de mitjans de comunicació del país.

No costa imaginar que la incitació a la publicació d'aquesta no-notícia prové d’algun personatge/sector del PSC vilafranquí. I això és una mostra més de la manca d’escrúpols d’alguns polítics de la Vila per tal d’assolir/mantenir el poder (les dues).

Per fer front a aquest procés d’enviliment jo faria una crida als polítics honestos perquè obrin finestres i facin córrer l’aire. La transparència és l’únic antídot contra els comportaments baixos i menyspreables. En aquest context, perquè no una coalició “moral” multipartidista per fomentar el joc net i netejar d’indesitjables a cada família política?

Sigueu valents i treballeu per apartar a la gent mancada d’un comportament virtuós de la política. Hi guanyareu en el vostre treball diari, hi guanyarà el devaluat prestigi social de la vostra feina i hi guanyarà Vilafranca.

Segurament, la majoria de vosaltres va entrar en política per canviar les coses, molt lloable. Procureu que la política no us canviï a vosaltres. Procureu que cada matí no se us faci més difícil mirar-vos al mirall, està a les vostres mans.

O això o la sentència que tots els polítics sou iguals continuarà guanyant adeptes

6 comentaris:

Xavier Vallès Inglada ha dit...

La classe política ha sofert una devallada ètica molt important en els últims temps. El maquiavelisme ha renascut en la seva versió més baixa. Tant l'alta política com la baixa política s'ha americanitzat. I tot plegat és sumament contradictòri perquè per mitjants immorals es busquen proves de les immoralitats dels rivals polítics. Crec que el problema és que la gent honesta avui en dia prefereix dedicar-se a altres coses i la política ha quedat pels falsos, mentiders i manipuladors.

Anònim ha dit...

Doncs d'aquí a la tarania només hi ha un pas

Però crec que estàs cometent la fal·làcia de la generalització abusiva...

Salut,

Bernat Villarroya i Garcia ha dit...

Bé ludica, com pots veure avui a l'edició impresa de El 3 de Vuit (no surt a la digital) el grups municipals de Vilafranca hem deixat clar que no juguem a aquest joc, i que qui s'ho ha de plantejar és certa premsa perquè quina era la suposada 'noticia'? Que el Sr. Regull treballa?

Anònim ha dit...

Els comentaris politics, dintre d´un blog sempre poden ser interesants en la medida de la implicació de la personana. La seva opinió sempre és valorable però em penso que la teva vertien econónomica és més lúdica...
t´enviu la adreça del meu blog si pots en fas una critica. Bon viatje..www.weletters.blogspot.com

Anònim ha dit...

Ludica, tens unes gràfiques on es vegi l'evolució en el temps de l'honestedat dels polítics (i la societat)? Dubto q els temps del GAL o Filesa fossin millors que ara... El q no et negaré és que falti gent honesta (a tot arreu), però tampoc sabria dir-te quan n'hem anat sobrats. També et donaré la raó en que els missatges s'han simplificat/americanitzat, però això és el q imposen els mèdia i part de la societat (que es qui els consumeix).

Els polítics són un reflex de la societat i tenim els que ens mereixem. I veient certs comportaments de vegades penso q fins i tot millors.

Anònim ha dit...

Per que no:)