dijous, 29 de gener del 2009

Buscant respostes


Una cosa és que els regidors de PSC, CiU, ERC, ICV i PP estiguin a favor o en contra de qualsevol moció, la presenti qui la presenti, i l’altra és el que va passar dimarts al ple de Vilafranca. Aquí podeu seguir el no-debat que hi va haver sobre la moció presentada per la CUP sobre el cas del David Sanchez.

Després de la presentació i defensa de la moció per part de la CUP, la resta de grups municipals van presentar una esmena a la totalitat i es van negar a defensar-la. En tres ocasions els dos regidors de la CUP van demanar que defensessin la seva esmena i en tres ocasions va respondre amb un silenci sepulcral. Es pot estar d’acord o en desacord amb l’esmena, però el que no es pot és acceptar l’actitud dels regidors dels cinc grups que la van presentar. Al ple s’hi va a debatre, no?

L’escenificació va ser de vergonya aliena i espero que algú ens aclareixi els motius, per ara obscurs, d’aquella actitud lamentable.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord! Ahir vaig veure el vídeo i vaig quedar de pasta de moniato.. increïble i indignant la poca actitud democràtica mostrada al ple.

jordi guilera ha dit...

Més val tard que mai, el sileni es va desfent...
http://fragmentari.blogspot.com/2009/02/les-raons-del-nostre-silenci.html

Anònim ha dit...

Em sembla força inacceptable aquesta explicació, com també la de "vam deixar que s'expliqués l'alcalde".

Sembla un parvulari, això.